Pompe Funebre , Servicii Funerare

carpe-acte

ACTE NECESARE IN VEDEREA INTOCMIRII DOSARULUI PENTRU:

  • AJUTORUL DE DECES
  • ULTIMA PENSIE

BULETIN DE INDENTITATE: _____apartinator_________ CERTIFICAT DE DECES:__________________________ CERTIFICAT DE NASTERE:________________________ CERTIFICAT DE CASATORIE:______________________ CUPON PENSIE DECEDAT:_______original____________ TESTAMENT:__________________________________ CERTIFICAT MOSTENITOR:_______________________

  1. PRIMARIE ( STR. MOTILOR – CLADIRILE NOI), pentru obtinerea certificatului de deces si a adeverintei de inhumare, actele necesare sunt: -certificat constator de deces-certificat nastere decedat -buletin identitate decedat -certificat casatorie decedat -buletin identitate apartinator ( sot, sotie, fiu, fiica )
  2. CIMITIR CENTRAL ( pentru cei care au locul de veci in Cimitirul Central, Cimitirul Manastur capela noua sau Cimitirul Crisan sau pentru cei ce trebuie sa concesioneze loc in Cimitirul de pe Valea Chintaului ), cu certificatul de deces si adeverinta de inhumare: – se achita taxele de cimitir ( aproximativ 650 RON ) – se stabileste data si ora inmormantarii.
  3. CARPE DIEM – se stabilesc toate detaliile cu privire la inmormantare.

Plata serviciilor Carpe Diem, se face dupa ridicarea ajutorului de deces. Consiliere GRATUITA.

LOCALIZARE: