Îmbălsămarea și cosmetizarea sunt doua servicii oferite de către firma noastră de pompe funebre intr un singur pachet. Si pentru ca le consideram importante punem un accent deosebit pe ele. Avem doi imbalsamatori școliți la Mina Minovici iar pentru refacere si reconstrucție avem un tanatopractor absolvent al școlii de tanatopractori din Spania .
Totodata, la cerere, oferim servicii de coafat, manichiura, pedichiura, inclusiv vopsirea parului . Acest proces ajută la menținerea aspectului natural al corpului și face ca persoana decedată să pară mai relaxată și mai odihnită.

Cosmetizarea este o etapă importantă în procesul de imbalsamare și constă în aplicarea de machiaj și produse cosmetice pentru a oferi persoanei decedate un aspect mai natural și mai estetic. Această etapă este deosebit de importantă în cazul în care familia dorește să aibă o ultimă privire asupra persoanei dragi și să-i ofere un omagiu final.

Echipa noastră de experți în imbalsamare și cosmetizare sunt bine pregătiți și au o vastă experiență în domeniu, ceea ce ne permite să oferim servicii de calitate  și să respectăm toate protocoalele și regulamentele implicate în astfel de proceduri sensibile. Suntem dedicați să oferim familiilor servicii profesionale și de înaltă calitate, astfel încât acestea să poată avea liniștea și confortul de care au nevoie în timpul acestor momente dificile.